3 spennende alternativer til spilleautomater

2019-10-15

Lyden, lyset og spenningen er mye av det som gjør automatene så nervepirrende. Mange er helt fastlimt til displayet helt frem til det vises hvorvidt man har vunnet runden. Med dagens tekniske løsninger har de også blitt mye mer interaktive, noe som gjør at opplevelsen blir enda bedre. Men hva med de dagene du ønsker å finne på noe annet? Finnes det noen andre former for spill som gjør at du kan sette automatene til side, for så å spille noe annet i mellomtiden? Ja visst, og her er noen av de fremste alternativene. NB: Vi har tatt særlig hensyn til at spenningsfaktoren bør være like høy. Optimalt er selvsagt at den er høyere, men det er veldig individuelt.

Roulette

Dette tradisjonelle spillet er gjerne en standard i klipp som vises fra bordene i Las Vegas. Det går ut på at en kule kastes ut på et rullerende brett, og gjetter du riktig så dobler du innsatsen. Du har gjerne fire vanlige valg når du spiller:

  1. Satse alt på sort. Hvis kulen som spinner havner på rød eller husets farge, som gjerne er grønn, så taper du pengene. Treffer du på sort, så vinner du.
  2. Det samme gjelder med rød. Treffer du på rød, så har du doblet innsatsen.
  3. Du kan også satse på et tall mellom 1 og 36. 0 er gjerne husets farge, og havner den på denne fargen, eller et tall som du ikke valgte, så taper du pengene.
  4. Du kan satse på en tallrekkefølge; gjerne det første, andre eller tredje dusinet i tallrekken fra 1 til 36.

Bingo

Bingo er ikke lenger et spill som kun er forbeholdt bingohallen! Nå kan man spille dette tradisjonelle og engasjerende spillet på nett også. Anbefalingen blir MariaCasino, som også byr på en rekke spennende automater og spill, i tillegg til bingol. Så hva går det ut på? Du blir gitt en tallrekke, og krysser av tallene som blir nevnt eller ropt opp. Får du alle, eller i enkelte tilfeller noen, av tallene rett, så vinner du en premie. Tradisjonelt sett så sitter man i et åpent rom med mange andre mennesker, men takket være moderne teknologi kan man nå spille det når som helst.

Poker

Sistnevnte er et spill som gjerne krever noe mer for å sette seg inn i det skikkelig. Det er du og minst en motstander som sitter ved et bord. Dere får begge utdelt to kort hver, og dealeren legger ut kort etter hvert som motstanderen og du blir enige om å fortsette. Her har man mange forskjellige strategier, uttrykk og måter å vinne på, så det rekker vi ikke å gå inn på her og nå. Ønsker du å lære mer om dette spennende kortspillet (kanskje det mest spennende kortspillet i verden), så kan du besøke Quora.com, hvor en skribent har gitt et fantastisk svar på hvordan man lærer det.

 

Oppsummert

  • Roulette er et svært nervepirrende spill. Ønsker du å gjøre det enda mer spennende, så kan du satse på et tall fremfor fargen rød eller sort. Da minskes sjansen for å vinne, men gevinsten blir mye høyere.
  • Bingo er ikke lenger et spill som er forbeholdt bestemødre i trauste lokaler. Nå finnes det flere varianter, og man finner mange spennende former på internett.
  • Poker er et fantastisk kortspill, hvor du har potensiale for å gjøre det godt hvis du spiller det kontinuerlig. Linken forteller deg hvordan du går frem for å lære det.