Stacks of Pearls

2019-10-10

La oss introdusere den nyeste spilleautomaten som vi har åpnet øynene for med navnet Stacks of Pearls der en gevinstmultiplikator x27 venter de som kjemper for de virkelige edelstenene. Sist vi snakket om det fine spilleautomatet Mega Rise, og nå skal vi snakke om noen ekte perler. Vi håper du leser vår forrige artikkel om jackpotspill.

Stacks of Pearls snurrer bonus

La oss starte med enkle ting som ordningen i Stacks of Pearls. Du har 5 hjul med 3 rader per hjul, og du kan satse mellom 0,40 og maksimalt 120 studiepoeng per spinn. Det eneste som kan justeres er størrelsen på innsatsen. Du kan ikke endre antall myntverdi eller innsatsnivå, det vil si antall mynter med samme myntverdi. Innsatslinjene kan heller ikke justeres (det er 30 faste gevinstlinjer).

Du klikker eller trykker på spinnknappen nederst til høyre i Stacks of Pearls og du vil se om du vinner eller ikke den gitte runden. Det som vil gjøre spillet virkelig spennende, er det magiske perlesymbolet som kan dukke opp – bare på hjul 2, 3 og 4 – ettersom det kan dukke opp på to forskjellige måter:

  • Som en blank perle (et vanlig bonussymbol).
  • Som en villperle (et vanlig WILD-symbol).

Hvordan kan du da få en re-spins-bonus i Stacks of Pearls? Spinn ut 2 eller 3 stabler med perlesymbolene, og du kan vinne henholdsvis 5 og 7 spill der de aktiverte hjulene blir låst med stablede perler. Nå kan du få opptil 7 re-spins ved å rotere en tredje perlebunke.

Slik fungerer gevinstmultiplikatorene i Stacks of Pearls

Perlebonusen som kommer fra de ville perlene kan gi opphav til gevinstmultiplikatorene x2 og x3. Hva dette betyr er at dine potensielle gevinster dermed kan multipliseres med henholdsvis 2 og 3. Den høyeste totale gevinstmultiplikatoren i spillet er x27 eller «27 ganger din fortjeneste».

For øvrig er det ikke noe vanskeligere enn dette. Du kan spille Stacks of Pearls på Casino Video Slots – bare følg bildelinken nedenfor! Dette nye spilleautomatet er også enkelt, men veldig spennende. Du vil finne at du ønsker å snurre mer og mer på grunn av hvor raskt du kan spille og hvor enkelt det er å justere innsatsen.

Ha det gøy med de nylig utgitte Stacks of Pearls!

Spill Stacks of Pearls på Videoslots!