Tomb of Nefertiti

2019-11-11

Fra vakre innbringende perler i spilleautomaten Stacks of Pearls som vi gjennomgikk forrige måned, denne gangen handler det om det egyptiske temaet i Tomb of Nefertiti der en maksimal fortjeneste opp til 2500 ganger ganger gevinstene dine kan vinnes. Spill et koselig egyptisk inspirert spill fra den suverene spillleverandøren Nolimit City.

Grunnleggende fakta om Tomb of Nefertiti

Først av alt har du 5 hjul med 3 rader per hjul i Tomb of Nefertiti som er riktig standard. For det andre har du 20 faste gevinstlinjer samtidig, noe som er fint. Du kan satse mellom 0,2 og maksimalt 100 kreditter per spillrunde hvis du ønsker det.

Maksimal fortjeneste som kan vinnes er opptil 2500 ganger ganger din fortjeneste. Spillet har en anstendig RTP (teoretisk tilbakebetalingsgrad) på fine 96,10%, ikke så rotete med andre ord. Du kan spille det uten problemer på mobile enheter som smarttelefoner og / eller nettbrett, så vel som på vanlige datamaskiner.

Flyktighet er i gjennomsnitt, noe som betyr at du vinner ganske ofte og bare mye om gangen da. Andre varianter i andre spilleautomater kan være at du vinner ofte men lite eller at du sjelden vinner men mer når du vinner.

Spesielle funksjoner ved Graven til Nefertiti

Noen interessante spillfunksjoner i Tomb of Nefertiti inkluderer Raiders Spins, Multipliers, Wilds symboler og Wild Raider-funksjonen. Den siste funksjonen er en re-spins-funksjon som kan resultere i maksimalt 2 re-spins samt en gevinstmultiplikator opp til maksimalt 3 ganger ganger innsatsen din.

Et mer presist gameplay kalt Wild Re-Spins kan også utløse det samme spillet, dvs. flere re-spins. For at dette skal skje, må Wilds-symbolet lande et sted på midthjulet.

Snarere blir Raider Spins eller «Free Spins» utløst etter at du spinner 3 eller flere Scatters-symboler. Da vinner du 10 gratissnurr der hvert Raider Spin øker gevinstmultiplikatoren med 1x. Under de pågående gratisspinnene dine spiller du også med 40 gevinstlinjer i stedet for 20 som i basisspillet. Endelig kan vi fortelle deg at det ikke er noen progressiv jackpot hvis det var det du lette etter.

Du kan begynne å spille Tomb of Nefertiti på Videoslots ved å klikke på bildet nedenfor!

Vi håper du vil ha det gøy med dette egyptiske spilltemaet fra spillleverandøren Nolimit City. Måtte det egyptiske spilleventyret begynne!

Spill Tomb of Nefertiti på Videoslots!